Om Flex Montering

Jeg etablerede Flex Montering & Snedkeri i januar 1999. Det startede med ønsket om egen virksomhed, og tanken var egentlig blot at fungere som ekstern montør – deraf navnet Flex Montering. Men kort efter bød chancen sig for at opkøbe et komplet værksted, og det udviklede firmaet en hel del.

Oprindelig er jeg uddannet bygningssnedker, men har sidenhen arbejdet en del med inventar, skabsløsninger, møbler og specialdøre. Alt dette gik op i en højere enhed, da jeg endelig stod som selvstændig med eget værksted. Jeg kunne klart mærke, at det er her min kærlighed er – at kombinere det gode håndværk inden for både fremstilling og montering. Derfor er snedkeri nu blevet koblet på logoet.

I dag er min arbejdsfordeling omkring 80% værkstedsarbejde og 20% almindelig snedkerarbejde ude i byen. Firmaet er stadig en enkeltmandsvirksomhed, hvilket betyder, at det er samme person, kunden får besøg af ved opmåling, fremstilling og montering. Det giver både den nødvendige indsigt i opgaven, samt stor tryghed for kunden, da jeg som oftest er blevet personligt anbefalet til opgaven.

Hos Flex Montering kan du regne med høj faglig kvalitet og god personlig betjening.

Kontakt mig endelig, hvis du har en konkret opgave, så vil jeg meget gerne aflægge et besøg og komme med et godt tilbud.

Med venlig hilsen
Snedkermester Jan Christensen